Sidste nyt!

 

Forside

Svampe

Opskrifter

Kontakt

Litteratur

Links

 

December 2011
Ny side med Almindelig Østershat.

November 2008
Ny side med Kæmpe-Støvbold og en ny opskrift med Tragt-Kantarel + billede.

Januar 2007
Nye sider med Gulhvid Champignon, Paryk-Blækhat, Rødmende Fluesvamp og Stor Trompetsvamp.

Oktober 2006.
Nye sider med Prægtig Champignon og Hvidlig Fåreporesvamp.
Desuden er her et billede af
Galde Rørhat (den kan let forveksles med Karl Johan), den er ikke giftig, men smager efter sigende forfærdelig og ødelægger enhver ret.

September 2006
Billeder af Enebær træ og bær. Enebær træ kan bruges til at give smag til grillmad.
Sådan gør du: Skær en stump af, læg den i vand et par timer, derefter kan den lægges ovenpå de glødende kul og give smag til kødet.

Et billede af tyttebær (på svensk Lingon).

Et råd af Elly og Verner Nielsen om konservering af svampe overskud. Læs mere under opskrifter.

Februar 2006
Nye sider med Violet Hekseringshat og Almindelig Pigsvamp.

Oktober 2005
Nye billeder af Almindelig Kantarel og Tragt-Kantarel samt Grå Slimslør.

Tilbage